sestdiena, 2017. gada 4. novembris

Lāčplēša dienu gaidot

Piektdien, 10. novembrī visi interesenti – iedzīvotāji, sportisti, līdzjutēji, Latvijas, novada un pagasta patrioti aicināti pulksten 14.00 pulcēties pie tautas nama, kur tiks dots starts un būs arī finišs tradicionālajam skrējienam apkārt Kārķiem.

Skrējienā var piedalīties jebkurš, pirms starta pierakstoties savā vecuma grupā un, izvēloties sev piemērotāko trasi – Lāčausu, Spīdolas vai Lāčplēša. Pašiem mazākajiem piemērota būs Lāčausu trase - 2 km, tiem, kuri piekopj veselīgu dzīvesveidu - Spīdolas trase 5 km garumā, bet pašiem stiprākajiem - gandrīz 10 km garā Lāčplēša trase. Būsim priecīgi savā vidū ieraudzīt arī nūjotājus. (Sīkāka informācija par skrējienu: mob.t.26449270 Mārcis Krams)

Pēc skrējiena – tēja, medusmaizes, apbalvošana un pats galvenais prieks par izturību un piedalīšanos. Mēs varam lepoties, ka ar Lāčplēša Kara ordeni apbalvoti 8 kārķēnieši, un šis būs 14. skrējiens apkārt Kārķiem veltīts Lāčplēša dienai.

Pēc atpūtas brīža, plkst.18.00, visi aicināti tautas namā kopīgi noskatīties jauno spēlfilmu visai ģimenei " Vectēvs, kas bīstamāks par datoru".

Informāciju sagatavoja:
Kārķu pagasta pārvaldes
Brīvā laika organizatore
Sandra Pilskalne

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru