ceturtdiena, 2014. gada 7. augusts

Pagasta svētku sporta spēļu programma



1)Aklais volejbols: komandā 3 vīr +1siev , spēle notiek pēc volejbola noteikumiem. Laukuma pušu maiņa pie 7. punkta.  Uzvar tā komanda, kas pirmā gūst 15 punktus. Tiesā tā komanda ,kas zaudē.
2)Muzikālā siena:  galvenais uzdevums nospēlēt sportisku meldiņu (We will rock you, Mēs esam un būsim tie labākie, Dinamo Rīga, Dar, ko var! un citas) uz netradicionāliem mūzikas instrumentiem.  
3)Twisters : spēlē pāros 2:2 vai individuāli  1:1 . Tiesnesis griež pozīciju ratu un dod norādes, uzvar tas ,kurš visilgāk noturējies savās pozīcijās .
4)Šautriņu mešana: dalībnieku uzdevums - pēc tiesneša noteiktu metienu skaita, savākt vislielāko punktu summu.

5)Šaušana ar pneimatisko ieroci : dalībniekam ar noteiktu šāvienu skaitu jāsašauj mērķis un jāsavāc pēc iespējas vairāk punktu.

6)Tēmē rāmī: tiem, kam netīk pistoles un asas lietas .

7)Angry Birds (Dusmīgie putni) : Šāvēju komandai Pretinieki uzbūvē šķērsli no kastēm un baloniem, tad ar spilveniem ,kas raidīti lidojumā ar kaķenes palīdzību, Šāvēji cenšas šķērsli sagraut! Bērniem.

8)Soda metienu divcīņa: dalībnieki (1:1) veic metienus ar bumbu pa basketbola grozu, no soda metienu līnijām, līdz savāc 5 punktus.

9)Gumij-augst –lēkšana:   Jālec pāri 3 augstumu stacijām, kopvērtējumā uzvar augstāk lēkušais, ja  vairākiem vienādi rādītāji, veic papildlēcienus.

10)Dubļiem – NĒ!!!  -1:1- balansējot uz baļķa , cenšas nogāzt pretinieku no baļķa ar spilvenu, vinnē tas,kurš pirmais gūst 2 punktus.
11)Masrestlings - 1:1 - uz zemes sēdot,ar abām rokām turot nūju un ar pēdām balstot dēli , pretinieks jāpārvelk pāri dēlim. Uzvar stiprākais un veiklākais.
12)Alus dzeršanas sacensības – ir alus, ir tā dzērāji - kurš ātrāk atver un izdzer pudeli- uzvar!
13)Kastings: makšķernieku prieki, ar makšķeri mērķē un cenšas trāpīt pludiņu mērķos un vākt maksimāli daudz punktus .
14)”Mīļās” vešana- Pāru sacensības, kur vīrietim (ar aizsietām acīm) ar ķerru jāved sieviete, kura pati sēd ķerrā un dod precīzas norādes vedējam -kā tikt cauri šķēršļu joslai.
15) Jautrības stafete:  komandā  3 vīr. un 2 siev. Pirmie 3dalībnieki  pa vienam izskrien pūsli , tiek cauri dubļiem , 3reizes apskrien ap baļķi un skrien atpakaļ uz STRATA vietu, kur uz pleca piesit nākamajam rindā, tā skrien līdz 4. kurš KOPĀ  ar 5. vienlaicīgi skrien pāri “pūslim”, dubļu vannai,  apkārt bluķim un tad  sadalās viens pie krāna un otrs ar ūdensdzēsēju šļūteni cenšas sašaut mērķi. Uzvar ātrākā un mērķtiecīgākā komanda, kas pirmā sašauj mērķi!
16) Apbalvošanas ceremonija!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru