pirmdiena, 2024. gada 11. marts

Koncertfilma skolēnu brīvdienās!

 


Otrdien, 12. martā plkst. 23.00 Kārķu tautas namā  kopā ar biedrības " Latvijas mazpulki" jaunatnes iniciatīvu pasākuma " Projektu nakts" dalībniekiem  būs iespēja noskatīties un dzīvot līdzi grupas  Sudden Lights  koncertierakstam Mežaparka Zaļajā teātrī.

"Pēc spilgtā piedzīvojuma Eirovīzijas dziesmu konkursā šajā pavasarī, jutām, ka bijām uzņēmuši ārkārtīgi spēcīgas emocijas. Pēc milzīgā sabiedrības atbalsta un neskaitāmiem labajiem vārdiem, ko saņēmām, nolēmām saviem klausītājiem sagatavot ko īpašu un līdz šim nebijušu. Zaļais teātris ar savu ainavisko noskaņu bija lielisks papildinājums mūsu mūzikai un sagatavotajam šovam," tā par aizvadīto koncertu Mežaparka Zaļajā teātrī izsakās Sudden Lights.

Koncertfilmā iekļautas 12 dziesmas no visiem trim grupas albumiem, kuras Sudden Lights izpildīja savā līdz šim vērienīgākajā brīvdabas šovā Mežaparka Zaļajā teātrī.

Koncertfilmā paralēli koncerta dziesmām grupas dalībnieki atklājas ļoti personīgās, dokumentālās etīdēs, kurās zūd robeža starp reālo un izdomāto, tādējādi dodot iespēju  ieskatīties grupas dalībnieku dvēselēs.

Filma latviešu valodā, filmas garums 75 minūtes,

Režisori: Uģis Olte, Kārlis Zemītis, Aleksandrs Okonovs,

Producenta kompānija: Sudden Lights, KameraZ

Treileris: https://www.youtube.com/watch?v=7p0JYj2kFck

 Koncertfilma ieguva Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta Mikrofons’24” kā labākais koncertieraksta video , un dziesma " Aijā" - straumētākais ieraksts ar Elektrum (apkopoti globālie dati).

 Ieeja – 3.00 eur

Aicināts ikviens interesents sākot no 14 gadu vecuma; jaunāki -  kopā ar pieaugušo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru