pirmdiena, 2024. gada 25. marts

Lieldienas Kārķos

 

Lieldienu rītā, svētdien 31. martā, kad mutes strautā nomazgātas, 13 dzērvenes apēstas un uzvilktas jaunas drēbes, visi aicināti uz Kārķiem, lai interesanti pavadītu svētkus.  Kārķu baznīcā pl. 11.00 sākas Lieldienu dievkalpojums, bet no pl. 12.00 pie Dabas koncertzāles varēs piedalīties dažādās tradicionālās un netradicionālās spēlēs, pieteikties cornhole turnīram, kurš sāksies plkst. 13.00.

Plkst. 14.00 tautas namā būs iespēja noskatīties koncertu, kurā dziedās  vietējās meitenes – Lāsma,  Nikola, Adriana, Amēlija un Sindija; Keita no Burtniekiem; dejos senioru  kolektīvi no Valkas, saieta nama ” Lugažu muiža”, Rūjienas, Naukšēniem, Sēļu muižas, Stalbes un Kārķiem. Pirmo reizi uzstāsies pašmāju meiteņu mūsdienu deju grupa. Aicinām atbalstītājus! Bērniem līdz 16 gadiem koncertā ieeja brīva!

Pēc koncerta Valkas pilsētas tautas mūzikas kapela “ Sudmaliņas” aicina uz danču pēcpusdienu. Būs iespēja apgūt jaunus deju soļus, kā arī vienkārši izdancoties.

Tautas nama kamīnzālē var apskatīt Lieldienu pastkaršu un latvju rakstu izstādi no Valkas novadpētniecības muzeja.

 Ar iepriekšēju pieteikšanos (zvanīt 29718433 vai 29723323) var pieteikties mini Zoo “ Rudzīši” apmeklējumam, kur iespējams arī paēst Lieldienu zupu,  vai   ( zvanot 29324879) nogaršot “Dīķkalnu” picu.

Lai priecīgas Lieldienas!


 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru