sestdiena, 2010. gada 6. marts

Sievietēm - tautas bumba

Ar 3 sveicieniem - jaukai saulainai dienai, aktīvākajām sievietēm un Sieviešu dienai - pagasta pārvaldes vadītājs Aivars Cekuls atklāja 1. tautas bumbas turnīru Kārķu sporta namā, kurš tomēr notika, neraugoties uz citu pagastu pasivitāti. Izrādās, ka tikai Kārķos ir atsaucīgas un aktīvas sievietes, kurām nav svešs kustību prieks.
Sacensībām gatavojoties, sporta nama grīdu iemēģināja 22 tautas bumbas spēlētājas, tomēr dažādas kaites izrādījās stiprākas, un sacensību laukumā ieradās 13 dalībnieces.
Sadaloties komandās, radās - ,,Saulstariņi”, ,,Taureņi” un ,,Spicās dāmas”. Spraigā cīņā divu apļu spēlēs tiesneša Kārļa Pētersona vadībā savu neuzvaramību pierādīja ,,Spicās dāmas”(Evija Strazda, Silva Liepiņa, Iveta Blanka, Inga Vīksne). Arī draudzības spēlē ar pamatskolas skolēniem ,,pieaugušās dāmas” izrādījās pārākas.
Acīgie līdzjutēji (varēja gan būt vairāk) pamanījuši arī labākās spēlētājas – Rudīte Meirēna, Silva Liepiņa un Tīna Pētersone.
Šīs bija sacensības, kuru ,,sievišķīgo” gaisotni paspilgtināja nepārtraukts smaids sejā un spiedzieni, bet galvenais – vēlēšanās atlicināt laiku sporta nodarbībām arī turpmāk.
Nākošais treniņš – 13. martā no plkst.11.00 (tautas bumba, basketbols, volejbols)



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru