svētdiena, 2014. gada 6. aprīlis

Dziesma manai paaudzei



„Superīgākais” koncerta vadītājs – tā par Ainaru Bumbieri noteikti pārliecinājās visi tautas nama ikgadējā koncerta dalībnieki un apmeklētāji. Harizmātisks, patiess,  pozitīvs, mirdzošāko acu īpašnieks un īsts džentelmenis – šīs viņam piedēvētās īpašības Ainars pilnībā attaisnoja. Paldies viņam!
Koncertam ļoti cītīgi bija gatavojušās pamatskolas meitenes. Krista Aršanova un Marta Bezšapočņikova dziedāja dziesmu „ Puiši, puiši…”. Dinas Aršanovas izpildījumā skanēja dziesma „Neskaties pulkstenī ”. To, ka „mazs cinītis gāž lielu vezumu”, pierādīja Ilze Skrastiņa ar dziesmu „ Mazs cinītis”. Savu stāstu par „ Smilšu rausi”  izdziedāja Evija Martinsone ar meitu Vikiju.  „ Sapņu tilti ”  sasildīja klātesošo sirdis Dārtas Kravaines izpildījumā. Savu skatījumu  dziesmai „Bad Romance” piešķīra Linda Ābele. Savdabīgu priekšnesumu ar dziesmu „ Happy” sniedza Monika Kaļva ar dejotājām Dinu un Lindu.
„ Vētra nāk ” izskanēja Evelīnas Vīksnes izpildījumā. Par to, ka iemīlēt var tikai vienu, dziedāja Liene Pieče dziesmā „ Mīlas balāde”. Pēteris Jukāms un Verners Zutis uzbūra „ Vakariņas 5-atā”.  Sirmā kundzīte Kača kopā ar senioru dāmu deju grupu
 „Vēl ziedam” atcerējās seno dziesmu „Taču”, bet Dana Zirne kopā ar vidējās paaudzes deju kolektīva dalībniekiem izpildīja dziesmu „Saule riet”, kurai deju solī piebiedrojās arī Ainars.
Skaļus aplausus bija nopelnījuši visi dalībnieki, bet, balsojot ar ieejas biļetēm, skatītāji noteica par savus favorītus:
1.vieta  - „Saule riet” ( Dana Zirne un vidējās paaudzes deju kolektīva dalībnieki)
2.vieta – ,,Mazs cinītis” (Ilze Skrastiņa)
3. vieta – „ Vētra nāk” ( Evelīna Vīksne)
Paldies tām iestādēm un organizācijām, kuras bija sarūpējušas veicināšanas balvas.
Īpašs paldies " muzikantam - orķestrim"  - Jānim Dreimanim par dziesmu pavadījumu.

Ziņas no draugiem.lv

vakar 21:08
Nupat koncertā Kārķos man bija visu laiku labākais koncerts ar visu laiku labāko publiku. Paldies Jums! Paldies!
Ainars Bumbieris vada konkursu un palīdz dziedātājai, kurai nav partnera, dejā! Viņa uzvar! Pozitīvi : http://t.co/MYBg6AEFV8 via @YouTube

KTN3's dziesma manai paaudzei album on Photobucket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru