piektdiena, 2014. gada 22. augusts

Prāta spēles, dejas, māksla un sports pirms skolas




Līdz ar pirmo skolas dienu ir ierasts teikt sveikas vasarai. Cik daudz zināšanu izvējots, cik erudīcijas uzkrāts, to nevar  izmērīt, taču ievingrināt prātu jaunajam mācību gadam dažādās spēlēs noteikti var. Tāpēc Kārķu tautas namā 29.augustā pl.11.00  skolēni un pirmsskolēni  aicināti piedalīties prāta spēļu turnīrā. Vēlams, lai dalībnieki ierastos, jau sameklējuši savu spēļu partneri, jo skolēniem šoreiz spēles notiks pa pāriem, pa apli, ar laika ierobežojumu. Noskaidrosim uzvarētāju no uzvarētājiem, bet ieguvēji būs visi, kuri pratīs saspēlēties ar partneri, liks lietā attapību, zināšanas un  iemaņas . Protams, būs arī balvas un cienasts. Pasākumu vadīs pagasta sporta organizatore Silva Mieze.
Piektdienas vakarā, 29. augustā no plkst.21.00 kopīgā ballītē no vasaras brīvdienām atvadīties visus aicina Kārķu tautas nama jauniešu vokāli instrumentālis ansamblis un Dj Edijs.
Mācīties nekad nav par vēlu un nav par daudz. To apliecina 2 izstādes tautas nama kamīnzālē:
* Māra Zeltiņa gleznot sākusi mācīties apmēram pirms gada, un viņas darbi jau  pabijuši vairākās izstādēs.
 *  Artūra Meirēna (šķēpmešana), Arnija Kuratņika (BMX) sacensībās iegūtās balvas varēs aplūkot līdz 5.septembrim. Fotogrāfijās  varam gūt ieskatu par Īrijā dzīvojošo kārķēniešu  Lienes (lodes grūšana) un Kārļa (teikvando) Kaugaru  sporta panākumiem.
Nāc, piedalies, padejo, apskati  un izvērtē – kur vēl papildus mācīties pašam, vai mudināt  bērnus, mazbērnus attīstīt savus talantus!


KTN3's Mara Zeltina album on Photobucket






KTN3's sporta balvas album on Photobucket












Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru