ceturtdiena, 2017. gada 3. augusts

Sporta aktivitātes Pagasta svētkos

Komandām:
11.augusts
Volejbols plkst.18.00
Uz laukuma 3 spēlētāji.  Spēle notiek pēc klasiskajiem volejbola noteikumiem uz pludmales volejbola laukuma. Izspēles kārtību noteiks uz vietas.
 12.augusts 
Komandu cīņa ( Komandā 4 dalībnieki, vismaz 1 dāma)
Komandām būs jāveic 6 uzdevumi. Par iegūto 1. vietu uzdevumā komanda saņem 1 punktu, par 2. vietu 2 utt. Kopvērtējumā uzvar komanda ar mazāku punktu summu. Vienādu punktu skaita gadījumā augstāku vietu ieņem komanda ar labāku rezultātu jautrības stafetē.

Individuālie:
 12.augusts

Pokémonu ķeršana

Individuālais sporta veids. Atsevišķi pieaugušajiem un bērniem. Apļos ievietotas pokemonu figūras. Dalībniekam, metot bumbas (pieaugušajiem metāla (petanka), bērniem tenisa), jāizsit figūra no apļa. Uzvar dalībnieks ar lielāku punktu summu. Detalizēts noteikumu izklāsts uz vietas.

Cīņa uz baļķa

Individuālais sporta veids. Atsevišķi sievietēm un vīriešiem. Dalībnieki sacenšas cīņā uz baļķa. Katram rokās ir maiss/spilvens, ar kuru var izraisīt pretinieka līdzsvara zaudēšanu. Pretiniekam pieskarties drīkst tikai ar šo maisu/spilvenu. Uzvar dalībnieks, kurš ilgāk noturas, nepieskaroties zemei ar jebkuru ķermeņa daļu. Cīņu kārtību un sistēmu noteiks uz vietas.
Bumbiņu kauja
Individuālais sporta veids. Atsevišķi pieaugušajiem un bērniem. Vienlaicīgi sacenšas divi dalībnieki. Uzdevums pirmajam iemest bumbiņu “kopīgajā” mērķi, bet, lai izpildītu metienu pa kopīgo mērķi, vispirms dalībniekiem ir jātrāpa divos individuālajos mērķos. Uzvar dalībnieks, kura bumbiņa pirmā atrodas kopīgajā mērķī. Izspēles kārtību un sistēmu noteiks uz vietas.
Šautriņu mešana
Individuālais sporta veids. Atsevišķi pieaugušajiem un bērniem. Metienus izpilda pa horizontāli novietotiem šautriņu mērķiem. Detalizēts noteikumu izklāsts uz vietas.
Volejbola serves
Individuālais sporta veids. Atsevišķi pieaugušajiem un bērniem. Izpilda serves pa iezīmētu volejbola laukumu, kurā izvietotas zonas ar atšķirīgām punktu vērtībām. Detalizēts noteikumu izklāsts uz vietas.
“Kārķu Ronaldo”
Individuālais sporta veids. Atsevišķi sievietēm, vīriešiem un bērniem. Dalībnieks žonglē futbola bumbu. Uzvar dalībnieks, kurš  izpilda visvairāk sitienus pa futbola bumba ar jebkuru ķermeņa daļu (izņemot rokas), pirms bumba skar zemi. Detalizēts noteikumu izklāsts uz vietas.


M. Krams
26449270
marcis.krams@gmail.com



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru