pirmdiena, 2019. gada 15. jūlijs

Gatavojamies Pagasta svētkiem!





Aicinām iedzīvotājus iesaistīties Kārķu pagasta svētku - 2019 pasākuma sagatavošanā un norisē!

ü Lai piedalītos foto ekspozīcijas izveidē par medicīnu Kārķos 100 gadu garumā un fotoizstādē “Sveiks un vesels” un to kuplinātu ar bildēm, lūdzam ikvienu pārskatīt savu dzimtu albumus un pagasta pārvaldē Sandrai Pilskalnei (mob.t.26068289) atnest bildes saistībā ar šo tēmu. (Fotogrāfijas tiks ieskanētas un uzreiz atdotas atpakaļ to īpašniekiem, fotogrāfijas nav no albuma jāizņem, tās var ieskanēt ar visu albumu).
ü Aicinām atsaukties tos, kuri dzimuši Kārķu slimnīcā.
ü Aicinām atsaukties tos, kuriem ir kāds atmiņu stāsts saistībā ar Kārķu slimnīcu un medicīnu Kārķos.
ü Aicinām piektdien, 9. augustā pulksten 9.00 ikvienu nākt pie Dabas koncertzāles ar ziediem un līdzi ņemt bērnu gumijas vai šņorzābaciņus, no kuriem tie izauguši un vairs nav vajadzīgi, lai tos kopīgi izmantotu floristikas darbnīcā “Ziedu pūriņa un šūpulīša darināšana” un kopējā svētku noformējuma radīšanā. Meistardarbnīcu vadīs floriste Rasma Lauberte.
ü Aicinām sestdien, 10. augustā pulksten 10.00 uz svētku pasākumu muzikālās brokastis kopā ar mūziķi Gunu Jegorovu “Dzimis Kārķos” pie pagasta pārvaldes ēkas līdzi ņemt sedziņu, kur atsēsties un sauju ogu vai nelielu ievārījumu burciņu kā piedevu kopējai brokastu putrai.
ü Aicinām organizēt komandas jautrām komandu sacensībām “Lustiņdruvas piedzīvojums”, kas notiks 10. augustā Lustiņdruvā,   komandā 3 vīrieši un 2 dāmas
                                                    Pagasta svētku orgkomiteja


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru