piektdiena, 2020. gada 31. jūlijs

Kārķu Pagasta svētki




Augusta otrās nedēļas nogalē - no 7.- 9. augustam notiks Kārķu pagasta svētki, kuru ietvaros iecerēta daudzveidīga programma.
Interesantas un vēl Kārķos nebijušas būs sportiskas aktivitātes visiem vecumiem un gaumēm, galveno akcentu liekot uz aizraujošām dārza spēlēm, iepazīstot cornhola, kroketa, petanka u.c. spēles, no kurām ikviens varēs gūt ierosmi un iedvesmu tās spēlēt pēc tam ģimenes un draugu lokā. Ikvienam būs iespēja arī izmēģināt spēkus loka šaušanā un vairākās citās aktivitātēs. Aizraujoši pasākumi gaida arī bērnus - piepūšamās atrakcijas, velokarti u.c. Kā jau tradicionāli sestdienas rīts sāksies ar zolītes turnīru Kārķu tautas namā. Neatņemama svētku sastāvdaļa būs bagāta un daudzpusīga kultūras programma - sākot ar Cēsu tautas teātra Ādolfa Alunāna lugas izrādi "Mucenieks un Muciniece" (režisore Edīte Siļķēna) Dabas koncertzālē, svētku atklāšanu 8. augustā pulksten 12.00, kuru kuplinās Valmieras teātra aktieru muzikāli priekšnesumi. Pēc tam vakarā pulksten 19.00 Dabas koncertzālē sporta spēļu apbalvošana un pagājušā gada TV šova "X faktors" dalībnieces Līgas Reņģes un Ivara Reņģes muzikāls tērpu šovs"40 dienu izaicinājums'', kas arī solās būt ļoti interesants. Pēc tam līdz pulksten 24.00 spēlēs grupa "Atestāts" no Rūjienas, kā arī piedalīsies 2017. gada TV šova "X faktors" uzvarētājs Arturs Gruzdiņš. Skaista un emocionāla būs pagasta svētku noslēguma diena – ikvienam ekskluzīva iespēja Kārķu baznīcā klausīties koncertu "Vasaras ritmi", kurā muzicēs Ieva šablovska (arfa) un Ainārs Šablovskis (saksafons), kas ir profesionāli mūziķi ar starptautisku pieredzi. Koncertā ieeja - ziedojumi. Pārējie visi pasākumi Kārķu pagasta svētku ietvaros būs bez maksas. Lai sagatavotos svētkiem un radītu svētku noskaņas piektdien, 7.augustā pulksten 8.00 Kārķu Dabas koncertzālē notiks floristikas radošā darbnīca "Mūsu sargs - lietussargs". Aicinām ikvienu nākt ar lietussargiem, kas vairs nav piemēroti lietošanai, taču būs noderīgi floristikas darbu radīšanai. Līdzi ņemt ziedus un zaļumus. Floristikas darbnīcu vadīs Laima Varta, sporta aktivitātes 8. augustā vadīs Mārcis Krams. Visas dienas garumā 8. augustā no pulksten 12.00 līdz 24.00 ar gardu ēdienu un dzērienu piedāvājumu darbosies bufete IK “Pie muižkundzes” no Mēru muižas.
Ikviens būs mīļi gaidīts no tuvuma un tāluma, esam priecīgi, ka šajā dienā Kārķos iecerējušas viesoties un piedalīties pasākumos ģimenes, kuras atgriezušās Valkas novadā no ārzemēm.
Uz tikšanos Kārķu pagasta svētkos!

                                         Kārķu pagasta svētku orgkomiteja







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru