trešdiena, 2022. gada 16. novembris

Valsts svētkos

 


Latvijas Valsts svētku koncertā, š.g. 18. novembrī plkst. 19:00, Kārķu tautas namā viesosies populārais latviešu estrādes dziedātājs Andris Ērglis ar savu solo programmu "Sirdspuksti Latvijai".

Šī būs citādāka tikšanās ar Andri - tuvāka, mīļāka un personiskāka. Šajā tikšanās reizē mūziķis priecēs savus klausītājus ar speciāli valsts svētkiem veidotu solo programmu, kurā apkopojis sev tuvas un spēcīgas latviešu autoru dziesmas. Muzikālo programmu veido romantiska un patriotiska mūzika, kuru papildina Andra patiesi un iedvesmojoši stāsti par dzīvi un cilvēkiem, kuriem dziedātājs arvien velta siltus pateicības vārdus, par piedzīvojumiem aizskatuvē un humoru, kāds piemīt tikai mūziķiem.Koncertā skanēs sirsnīgas, labi zināmas un līdzi dziedamas latviešu komponistu dziesmas.

 Sveicieni mūsu valstij dzimšanas dienā skanēs arī Kārķu tautas nama sieviešu vokālā ansambļa “ Tik un tā”, SDK “ Lustiņdancis”, senioru deju grupas “ Vēl ziedam” un individuālo izpildītāju priekšnesumos.Uz koncertu ieeja brīva.

Pēc koncerta uz Svētku balli aicina Kārķu deju mūzikas grupa “ Savējie” - Madara Krastiņa, Madara Bērziņa, Niklāvs Krievāns, Aivars Siliņš, Guntars Krastiņš. Ieeja – 3.00 eur.

Lai skaisti Latvijas valsts svētki!

Uz tikšanos piektdien!

Attēlā - mūzikas deju grupa " Savējie"  mēģinājumā



 

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru