trešdiena, 2023. gada 1. marts

Laipni lūgti!

 

Dziedātājs Kaspars Markševics 2023. gadu iesāka ar jaunu dziesmu “ Laipni lūgti ”, kuras autori ir Raimonds Pauls un Guntars Račs. Šai dziesmai, kura tikusi radīta jau sen, bet nav bijusi ieskaņota, tagad ir izveidots videoklips.

Sestdien, 4. martā plkst. 19.00 Kārķu tautas namā visi tiek laipni lūgti uz koncertu, kurā Kaspars izdziedās skaistākās dziesmas no sava repertuāra.

Tā kā marts tautas namā tradicionāli ir bijis ansambļu sadziedāšanās mēnesis, arī šoreiz koncertu papildinās vokālie ansambļi: Gaujienas kultūras nama sieviešu vokālais ansamblis ( vadītāja Dagnija Pakalne), Burtnieku kultūras nama vokālais ansamblis “ Pieskāriens” ( vadītāja Laura Riekstiņa), Rencēnu kultūras nama jauktais vokālais ansamblis ( vadītāja Evita Skujiņa), Kārķu tautas nama vokālais ansamblis “ Tik un tā ” (vadītāja Dana Zirne).

“ Te tu vienmēr būsi gaidīts, ballē sākas desmitos” – dzied Kaspars jaunajā dziesmā, un tā arī notiks, jo plkst. 22.00 uz ballīti aicina grupa “ Savējie”, bet jau no plkst. 21.00 – kājas varēs iesildīt danču vakarā kopā ar Valkas pilsētas tautas mūzikas kapelu “ Sudmaliņas”.

Ieeja uz koncertu – 3.00 eur, uz danču vakaru – ieeja brīva, uz balli – 5.00 eur

Laipni lūgti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru