trešdiena, 2023. gada 7. jūnijs

Lai saulīte līgojās!

 

Sestdien, 10. jūnijā plkst. 19.00 Kārķu Dabas koncertzālē skanēs koncerts “ Kad saulīte rotājas”.

Koncertā piedalās Valkas folkloras dziesmu draugu kopa “ Nāburgi” kopā ar saviem draugiem. Kopas vadītāja Mārīte Magone stāsta:

-          Dziesma vieno un savieno. Tā varētu teikt par Valkas folkloras kopas „Nāburgi” jaunajiem draugiem.  Folkloras festivālā „Baltica -22”  valcēnieši sadraudzējās ar Auces folkloras kopu „Līgotne”, pie kuriem jau viesojāmies maija sākumā Aucē. Savukārt” Nāburgu spēlmaņu” vadītājs Kristers Briedis ir Vecpiebalgas sieviešu vokālā ansambļa „Slātavietes” vadītājs, un šis ir pirmais nopietnais koncertizbraukums ārpus Vecpiebalgas viņa vadībā. Ja līdz šim kolektīvi dziedāja divatā, tad Kārķos jau trijatā kopīgās dziesmas skanēs vēl varenāk kopā ar vietējo kapelu „Senās skaņās”.

Kārķu tautas nama mūzikas kapelai “ Senās skaņās” šī būs uzstāšanās pirms XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem, kuru laikā kapela muzicēs Rīgā 7. jūlijā plkst. 15.00  Esplanādē  uz Zaļumballes skatuves un plkst. 19.36 – uz Vermaņdārza skatuves.

Lai skanīgas balsis un aizrautīgi ritmi mūsu viesiem un pašu muzikantiem! Lai saulīte nebeidz rotāties zilajās debesīs un beidzot ir klāt silta vasariņa!

Aicinām ciemos! Ieeja brīva!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru