otrdiena, 2024. gada 27. augusts

Filma " Straume" jau drīzumā

 

 

 Sestdien, 31. augustā pl.16:00 tautas namā būs iespēja noskatīties jauno  Ginta Zilbaloža filmu "Straume", kura animācijas festivālā Francijas pilsētā Ansī saņēmusi 4 balvas, Melburnas starptautiskajā kinofestivālā ieguvusi " Bright Hrizons Special Jury Award" un 15000 Austrālijas dolāru naudas balvu.

Lai izglābtos no milzu plūdiem, individuālists Kaķis stājas pretī savām lielākajām bailēm un iemācās draudzēties un sadarboties ar dažādu raksturu zvēriem, nonākot vienā laivā ar nesavtīgo Kapibaru, mantu vākšanas apsēsto Lemuru, draudzīgi rotaļīgo Retrīveru un līdera dotībām apveltīto Putnu.

Filma ir bez teksta, taču ar izcili skaistu skaņu celiņu!

 Pie filmas "Straume" strādājusi starptautiska komanda – filmas tēlu animācija veidota Francijā, skaņas pēcapstrāde veikta Beļģijā, tēli un vides elementi, vizuālie efekti un mūzika tapa Latvijā. Filmas galvenajā radošajā komandā ir režisors, producents, scenārists un mākslinieks Gints Zilbalodis, producents un scenārija līdzautors Matīss Kaža, producenti Rons Diānss (Ron Dyens) un Gregorijs Zalkmans (Gregory Zalcman), skaņu režisors Gurvals Koiks-Gallass (Gurwal Coïc-Gallas), galvenais animators Leo Silī-Pelisjē (Léo Silly-Pélissier), mūzikas autori Gints Zilbalodis un Rihards Zaļupe, vizuālo efektu mākslinieki Konstantīns Višņevskis un Mārtiņš Upītis.


Filmas garums 1h 24 min

Mērķauditorija – pieaugušie un viņu bērni, ģimenes un solo kinomīļi! 

Ieeja - 3.00 eur 

Treileris: https://www.youtube.com/watch?v=g8PRKMiqet4

 


 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru