sestdiena, 2015. gada 28. marts

Dziesma manai paaudzei



Izskanējis gadskārtējais koncerts „ Dziesma manai paaudzei”. Šis pasākums kārķēniešiem rada svētku sajūtu, kuru uzturēt šoreiz palīdzēja mūziķi Normunds Jakušonoks un Kaspars Tīmanis. Humoram mijoties ar nopietnām un skaistām dziesmām, aizritēja vakars, kurā 17 dziedātāji un 3 radošas grupas ar saviem priekšnesumiem iepriecināja skatītājus.  Koncerta vadītāji atzinīgi novērtēja dalībnieku sniegumu, izsakot labus vārdus par redzēto un dzirdēto.
Dažādu organizāciju un kolektīvu specbalvas saņēma Ilze Skrastiņa
 ( „ Pieklauvē”), Monika Kaļva („ Mainiet vārdus”), Silva Mieze ( „ Mazā bilžu rāmītī”), Liene Pieče ( „ You rise me up”), Evija Strazda un Māris Engers ( „ Septītajās debesīs”), Krista Aršanova un Marta Bezšapočņikova ( „Ti,ti,ti ”), Daira Vetriņa ( „ Kaut es spētu izlikties”), Māris Engers ( „ Tu esi skaista visos niekos, sīkumos”), Evelīna Vīksne ( "Pasaule, pasaulīt") aktīva dzīvesveida radošā grupa ( „ Nūjotāji ”).
Pēc skatītāju balsojuma 3 galvenās balvas sadalījās šādi:
1.v. – Silva Mieze, dziesma „ Mazā bilžu rāmītī”,
2.v. – Evelīna Vīksne, dziesma „ Pasaule, pasaulīt”,
3.v. – radošā grupa „ Sirds graudi” no Ērģemes, dziesma „ Kad saule noiet”.
Tikai par 1-2 balsīm atpalika senioru dāmu deju grupa „ Vēl ziedam” ar dziesmu „ Pavāru kuplejas”, Ilze Skrastiņa ar dziesmu „ Pieklauvē”, Liene Pieče ar dziesmu „ You rise me up”.
Taču visi koncerta dalībnieki atzina, ka galvenais nav balsojums, bet piedalīšanās, savstarpējā sapratne un vienotība skatuves aizkulisēs.
Foto - Sandra Pilskalne







KTN3's dziesma 2015 - 2 album on Photobucket
KTN3's dziesma 2015 album on Photobucket

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru