trešdiena, 2022. gada 12. janvāris

Dzirdēt ar sirdi

 Sestdien, 2022. gada 15. janvārī pulksten 15.00 Kārķu tautas namā muzikāli literāra koncertprogramma “Dzirdēt ar sirdi”, kas veltīta barikāžu laikam un dzejnieces Kornēlijas Apškrūmas mūža devumam.

 

Pasākumu muzikāli, literāri un emocionāli kuplinās Valkas dziesmu draugu kopa “Nāburgi”, ar īpašām atmiņām dalīsies bijušais kārķēnietis, Latvijas mežu apsardzes lidotājs – novērotājs Aivars Mežulis, kurš bija iesaistīts Atmodas laika notikumos, kas šobrīd jau vērtējami ar pasaules mēroga nozīmību. Kā tas viss notika, kādu risku uzņēmās Mežuļa kungs akcijas Baltijas ceļš laikā, un daudz vēl ko citu, kas nav plaši publicēts, uzzināsiet, atnākot uz pasākumu!

 

Kārķu pagastā ir apzināti 99 barikāžu dalībnieki, viņiem visiem piešķirts valsts apbalvojums – Barikāžu Piemiņas zīme. Uz pasākumu aicināti barikāžu dalībnieki un ikviens interesents, kam svarīgas vērtības – brīvība, tēvzeme, dzejnieces Kornēlijas Apškrūmas literārais mantojums, kura ikvienā grāmatā, dzejolī un dziesmā ir apliecinājusi dzimtenes, dabas un cilvēku mīlestību.

 

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid -19 sertifikāts, kas apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid -19 vai pārslimojis covid -19 pēdējo 6 mēnešu laikā, kā arī personu apliecinošs dokuments. Būsiet gaidīti!

Attēlā: kārķēnieši-barikāžu dalībnieki



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru