otrdiena, 2022. gada 25. janvāris

Vajag mazliet jautrības!?

 

ANEKDOŠU ŠOVS ir sagatavojis visiem humora mīļiem atpūtas vakaru pieaugušajiem, kurā priecēsim skatītājus ar SEPTIŅIEM jautriem stāstiem par dzīvi! Jā, tieši dzīve mums ļoti bieži piedāvā daudz pārsteigumu! Arī šo jautro stāstiņu varoņi iekļūs amizantās un smieklīgās dzīves situācijās, kuru risināšanā bez kārtīgas humora devas neiztikt.

Par ko tad būs stāsts?

Tā kā uz planētas ZEME dzīvot kļūst ar katru dienu arvien interesantāk, mēs šajā humora vakarā apskatīsim vairākās mums aktuālas tēmas, kā piemēram:

Kā šodienas apstākļos atrast sev otru pusīti?


Kopš bērnu dienām mums tiek stāstīts, ka īsts vīrietis līdzinās princim – viņam pieder karaļvalsts, viņš nāk mūs izglābt, viņš ir garš, stalts un muskuļains, kuram itin viss ir pa spēkam. Savukārt sieviete līdzinās princesei. Viņa ir skaista, laba, mīļa, iejūtīga pelnrušķīte. Daudzi uzskata, ka šādi vīrieši un sievietes dzīvo tikai pasakās. Ko darīt? Tikai neuztraucieties! Anekdošu šovam ir šis tas padomā! 

Kā izmantot savu veco garderobi lai joprojām izskatītos neatvairāmi?





Sakarā ar to, ka viss ar katru dienu kļūst dārgāk, mums ar vien grūtāk ir iespēja nopirkt sev stilīgas, izsmalcinātas drēbes. Pirmkārt, ir jātērē mūsu sūri nopelnītā nauda, otrkārt nav jau kur iet! Ko darīt? Dodot vaļu savai fantāzijai un radošumam!

Kas vēl?

Protams vakarā gaitā vēl mēs izskatīsim daudz tēmas, kuras mums šodien šķiet tik aktuālas, kā piemēram – Kā ātrāk tikt pie viena miljona eiro? Bet par tām jūs uzzināsiet, ja atnāksiet uz mūsu skeču šovu „ATĻAUSIET JŪS PAKUTINĀT?

Režisors: Armands Ekštets

Izrādes ilgums: 1 h 30 min.

Lomās: TV raidījuma ANEKDOŠU ŠOVS aktieri - Inta Bankoviča, Gerda Dinsberga un Armands Ekštets.

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru