otrdiena, 2011. gada 22. februāris

Tuvojas Sieviešu diena

Kad stingajās ziemas debesīs saulīte sāk sildīt siltāk, arī vīriešu sirdis atmaigst, jo pavisam drīz būs klāt Sieviešu diena. Kārķu tautas namā sestdien, 5.martā plkst. 20.00 šai dienai tiks veltīts koncerts ,,Ak, sievietes…”. Lai popularizētu vokālo dziedāšanu un dziesmu akustisko skanējumu, šis koncerts reizē būs ar Valkas novada vokālo ansambļu skate.
Koncertā piedalīsies
Zvārtavas pagasta sieviešu vokālais ansamblis,
Kārķu pagasta sieviešu vokālais kvartets,
Kārķu pagasta senioru jauktais vokālais ansamblis,
Valkas pagasta sieviešu grupa ”ROMAŠKI”,
No kaimiņu novada pie mums viesosies Ēveles pagasta jauniešu vokālais ansamblis, bet par Sieviešu dienas noskaņu rūpēsies Kārķu pagasta vīru vokālā grupa, muzikālā grupa „ Sauleskalni” no Lugažiem un pasākuma vadītāji. Koncertu papildinās Kārķu vidējās paaudzes deju kolektīvs un Kārķu senioru dāmu deju grupa.
Pēc koncerta draudzīgā lokā tautas nama kamīnzālē dziedātāji uzklausīs vokālo sniegumu vērtējumu , bet grupa ,, Sawējie ’’ lielajā zālē aicinās griezties deju ritmos.

Iepriekšējā gadā iesākto Sieviešu dienai veltīto tautas bumbas čempionātu Kārķu pagasta azartiskākās sievietes nolēma rīkot arī šogad. Šoreiz un turpmāk - cīņa par ceļojošo ,,8. marta ‘’ kausu. Aicinām arī komandas no citiem pagastiem, novadiem (komandā 5 sievietes). Sacensības notiks sestdien, 12. martā plkst.12.00.
Sievietes, uz priekšu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru